21 Tisjri 5782 | 26 september 2021
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     IsraĆ«l     Media     Publicisten     
Arabische roofzucht naar Joodse meisjes
Publicatiedatum: woensdag 28 december 2011 Auteur: Redactie | 839 keer gelezen
Maatschappij, kidnapping, islamitische fascisme »
De afgelopen tijd is een fenomeen ontstaan die met name in omgeving van de Negev toeneemt. Alleen al in de laatste maand zijn er zeven gevallen geregistreerd. Men gaat er van uit dat er vele gevallen niet aangegeven worden bij de politie.

Er is sprake van een toename van een roofzuchtige 'relaties' die niet alleen Arabieren, maar ook Bedoeïenen met jonge Joodse meisjes aangaan. De zogenaamde relaties beginnen met een romantische entourage om vervolgens de meisjes, die variëren van 11 - 18 jaar, te ontvoeren, misbruiken en te verkrachten.

In Kiryat Malachi zijn de afgelopen maand sprake geweest van vier ontvoeringen en een verkrachting. Alle vier de gevallen waren jonge Bedoeïenen mannen betrokken. De verkrachting vond plaats op de stand van Ashkelon afgelopen weekend.
Voor een van de vier ontvoeringen werden twee mannen uit Rahat gearresteerd van de leeftijden 40 en 24 jaar. Inmiddels is een vrij gelaten.
In het geval van de verkrachting is de hoofdverdachte een Palestijn. Hij en twee andere Arabieren - die ook aanwezig waren op de plaats van delict en minder hoge straffen zullen krijgen - zijn aangeklaagd.

Steeds meer is er sprake van Joodse meisjes, met name in het zuiden van Israël. Slachtoffers in andere delen van Israël zijn meestal 16 jaar en ouder, terwijl de slachtoffers in het zuiden vaak jonger zijn.

De politie meldde dat zij alleen iets voor de slachtoffers kunnen betekenen wanneer zij aangifte doen van ontvoering en misbruik. De moeilijkheid van deze gevallen is om het feit dat de relaties vaak in het begin gebaseerd is op consensus. De Arabieren misleiden de meisjes met amoureuze verleidingen dat best geld mag kosten, zoals geschenken. Maar met name aandacht en warmte die de meisjes thuis missen, worden in de strijd gegooid.
Omdat de meisjes in de eerste instantie vrijwillig meegaan naar de niet-Joodse dorpjes, kunnen de mannen gewoonweg niet belast worden met ontvoering. Het misbruik vindt pas in een later stadium plaats waardoor het erg moeilijk is vast te stellen wanneer het strafbare feiten worden.

Een schrijnend voorbeeld is die van Tania. Tania uit Ashkelon werd verliefd op een Arabische jongen uit Gaza en ging bij hem wonen. Zij werd zwanger van hem en werd daarom door hem vastgebonden in huis en dagen lang geslagen. Dit is inmiddels vijf jaar geleden. Nu ze terug is in het Israëlische gebied van Israël, lijdt zij nog steeds aan een trauma.
Yad L'achim spreekt over 1000 gevallen van Joodse meisjes die tegen hun zin vast worden gehouden door Arabieren.

Ondertussen is er een toename van jonge Joodse meisjes die met Galileese Arabieren trouwen. Dr. Boria Yudis, loco-burgermeeste van Afula, een stadje ten noorden van Israël, zei: "Het fenomeen dat meisjes van 12, 13 jaar in Arabische dorpjes terechtkomen, breekt mijn hart. Moeders komen huilend naar me toe dat hun dochters van 12, 13 jaar naar deze dorpjes zijn verhuisd. Ik voel me gefrustreerd. Het gaat me niet om Joden en Arabieren, maar om meisjes die niet studeren en hun leven vergooien. Het is een verschijnsel die wij niet op een grondige manier kunnen oplossen door deze met wortel en al uit te roeien. Ik geloof namelijk niet alleen in de rechtshandhaving, maar ik denk dat we resultaten kunnen boeken middels onderwijs."

In plaats dat de media opblaast over de vermeende mishandelde vrouwen in de [ultra]orthodoxe Joodse kringen die echtscheiding stimuleren door middel van vooroordelen, laat de media de bovenstaande feiten van meisjes die in de Arabische gebieden terechtkomen om mishandeld te worden domweg liggen!

In een eerder gepubliceerde artikel, hebben wij al eerder - zij het wellicht op andere gronden - gemeld over de misbruik van Arabieren ten aanzien van Joodse meisjes.

 

Copyright © 2011 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2021 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.