19 Chesjwan 5782 | 25 oktober 2021
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     Israël     Media     Publicisten     
Arabieren blijven pogen Joodse meisjes te kidnappen
Publicatiedatum: maandag 12 november 2012 Auteur: Sacha | 843 keer gelezen

Ofra

Door Devorah
Bron: Arutz7

Derde Arabische "rape-gang" in Galilea.
Arabische roofzucht naar Joodse meisjes.
Joodse vrouw na 28 jaar gered uit een Arabisch dorp
Joodse vrouw bevrijd uit een Islamistische wijk

Zonder succes hebben wederom Palestijnse Arabieren gepoogd Joodse meisjes te ontvoeren. Dit doen zij door middel van overtuigingskracht om met hen in de auto te stappen om naar Judea en Samaria te rijden. De meisjes weigerden in te stappen en belden de politie.

Er worden regelmatig meldingen gedaan van meisjes die door PA Arabieren worden aangesproken nadat zij naast hen stoppen en met gladde praatjes in hun auto proberen te praten. Zo hebben een aantal joodse meisjes een melding gedaan toen zij bij het lift-station op de kruising van Ofra en Binyamin worden lastig gevallen. Ook zij weigerden met de Arabieren mee te gaan en belden de lokale veiligheidstroepen.

Itzik Shadmi, voorzitter van de Binyamin Bewoners Raad, zei: "Wij dringen bij de bewoners aan hun waakzaamheid te verhogen en de veiligheidstroepen te versterken in hun inspanning de bewoners te beschermen en het elimineren van terroristische cellen."

In juli heeft een Arabische benden twee jonge Israëlische mannen beroofd in de omgeving van Shilo, eveneens in de Binyamin Regio. Tien gemaskerde mannen vielen de twee aan en stalen hun auto.

De twee konden wegkomen en gingen te voet naar de nabijgelegen stad Eish Kodsh. Hun auto werd een korte tijd later gevonden in de nabij gelegen Arabische stad Kfar Duma. Deze was in een ravijn terecht gekomen.

In mei hebben veiligheidsagenten een terroristische cel in Yesha [Judea en Samaria] opgerold die meerdere keren probeerden bewoners, met name vrouwen, te ontvoeren. Dit doen zij door als of te doen dat zij zelf panne hebben, in de hoop dat een jood, of nog beter een joodse vrouw, zal stoppen om een hand uit te steken. Ook maken zij gebruik van het opwerpen van een blokkade op een tweebaanswegen in Yesha.

Onlangs is het IDF begonnen met informatie te verstrekken over de gevaren van kidnapping binnen Yesha.

 

Copyright © 2012 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2021 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.