18 Tisjri 5782 | 24 september 2021
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     IsraĆ«l     Media     Publicisten     
Illegaal steekt 6 voorbijgangers in Tel Aviv neer
Publicatiedatum: maandag 24 juni 2013 Auteur: Redactie | 877 keer gelezen
Maatschappij, Infiltratie Illegalen, Tel Aviv, steekpartij »
In de buurt van de busstation van Tel Aviv heeft een illegale man uit Soedan 6 willekeurige voorbijgangers neergestoken. Dit gebeurde zondagmorgen in het zuiden van de stad.

Een van de slachtoffers is een man ergens in de 60 die door de aanval matig tot ernstig gewond raakte. De andere 5 slachtoffers, allemaal mannen, leden aan lichte verwondingen. 

Drie van de slachtoffers waren Israëlitische en de andere drie waren buitenlandse slachtoffers. Alle 6 werden naar lokale ziekenhuizen gebracht voor behandeling.

Een paramedicus vertelde dat hij de 6 gewonden allen bij bewustzijn op de stoep zag liggen. "Onder hen was een oudere Israëlische man met een diepe wond in het bovenlichaam. Wij gaven hem de initiële behandeling... we behandelden 5 andere met oppervlakkige wonden."

Winkeliers die het gezien hebben kwamen duidelijk overeen dat het hier niet om een strijd ging tussen illegale Afrikaanse bevolkingsgroepen. "Het was een verslaafde man die aan de drug is en vervolgens willekeurig op mensen is in gaan steken," zeiden zij.

Een buitenlander kon vertellen dat de aanvaller bekent staat om zijn mentaal gestoord gedrag.

 

Copyright © 2013 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2021 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.