25 Sjewat 5782 | 27 januari 2022
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     Israël     Media     Publicisten     
Rassenhaat en moordzucht – hoe lang blijft Nederland dat nog financieren?
Publicatiedatum: maandag 26 augustus 2013 Auteur: De Redactie | 868 keer gelezen
Fatach, Chamas, Antisemitisme binnenland, Antisemitisme buitenland, Nederland tav Israel en Joden in NL, islamitische fascisme »
Op 3 juli 2013 was er een uitzending van de Palestijnse staatstelevisie, waarin Palestijnse meisjes Joden uitmaakte voor “onrein, vuilnis, de meeste kwaadaardige van alle schepsels, barbaarse apen en ellendige varkens”. Vanuit deze Jodenhaat is het een vanzelfsprekende stap dat het nobel is om Joden te doden.

Mensen die Joden vermoord hebben worden dan ook geportretteerd als de helden van de Palestijnse samenleving. Zo werd in een uitzending van de Palestijnse staatstelevisie de moordenaar van de 84-jarige Avraham Kinstler geëerd. De presentator noemde hem een “gigantische held, die trots op de hele mensheid bracht” met zijn moord.
De verantwoordelijke leider van de het vermoorden van 22 Israëlische schoolkinderen kreeg van president Abbas dan ook de hoogst mogelijke Palestijnse onderscheiding – de Ster van Eer – zoals gerapporteerd door de Palestijnse staatstelevisie op 27 mei 2013.

President Abbas gaf twee weken geleden ook een heldenontvangst aan de 26 moordenaars die Israël op zijn zware aandringen recent vrijliet, waaronder moordenaars van kinderen en bejaarden [foto]. Zelfs de moordenaars die een baby onthoofden, werden door de Palestijnse staatstelevisie trots in het zonnetje gezet.

De staatstelevisie van de ‘gematigde’ president Abbas begint zo steeds meer te lijken op die van Hamas, waar genocide op de Joden al veel langer geregeld wordt bepleit, bijvoorbeeld de oproep om “deze verzameling kankerbacteriën uit te roeien.” (Hamas televisie, 26 februari 2013). Ook het geldt dat via de VN naar de Palestijnen gaat, wordt gebruikt om te onderwijzen dat de Joden uitgeroeid moeten worden. Klik HIER voor de beelden.

Desalniettemin blijft de Nederlandse overheid de Palestijnen meer subsidie geven dan welke andere groep ter wereld. Per persoon krijgt een Palestijn ongeveer evenveel hulpgeld als alle andere wereldbewoners samen. Dat geld gaat dus naar het verspreiden van nazistische ideologie – zoals hierboven omschreven – en het betalen van de salarissen van terroristen.

Eerder sprak de Tweede Kamer in ruime meerderheid uit dat bij het doorgaan van de anti-Joodse ophitsing de 50 miljoen euro hulp zou worden gestaakt. De ophitsing is dus niet gestopt, maar integendeel heviger geworden.

Dat maakt het besluit om dit geld beter te besteden aan – bijvoorbeeld – Nederlandse bejaardenzorg toch wel heel erg gemakkelijk?
Copyright © 2013 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2022 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.