25 Kislew 5782 | 29 november 2021
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     Israël     Media     Publicisten     
Jongetje (3) wijst graf van zijn lichaam uit vorige leven aan
Publicatiedatum: woensdag 21 mei 2014 Auteur: De Redactie | 1.029 keer gelezen
Maatschappij, Golan, Ziel, gilgoel [reïncarnatie] en geweten »
GOLAN - Een 3-jarig jongetje uit de Golanhoogte op de grens tussen Syrië en Israël heeft gezegd dat hij in een vorig leven is gedood met een bijl. Hij liet dorpsoudsten zien waar zijn lichaam was begraven.

Op de plek werd een skelet gevonden van een man. Het jongetje gaf ook aan waar het moordwapen kon worden gevonden. Toen de dorpsoudsten begonnen te graven vonden ze een bijl. Dat meldt de website online het laatste nieuws op basis van een artikel in de Epoch Times.

Het verhaal van deze jongen is opgenomen in het boek Children Who Have Lived Before: Reincarnation Today van de Duitse psycholoog Trutz Hardo. Dr. Eli Lasch volgde het jongetje op de voet en deelde zijn bevindingen met Hardo.

Druzen
Het jongetje maakt deel uit van de druzen, een
 gemeenschap die gelooft in reïncarnatie. De jongen werd geboren met een wijnvlek op zijn hoofd. De druzen geloven dat wijnvlekken te maken hebben met de dood in een vorig leven. De jongen vertelde zijn ouders dat iemand hem in zijn vorige leven met een bijl in zijn hoofd had geslagen. De 3-jarige wist waar hij had geleefd en eenmaal op de plek aangekomen vertelde hij hoe hij in zijn vorige leven heette.

Een lokale bewoner zei dat de man die de jongen beweerde te zijn geweest 4 jaar daarvoor vermist was geraakt. De jongen herinnerde zich ook de voor- en achternaam van de man die verantwoordelijk zou zijn voor zijn dood. Toen het jongetje de dader confronteerde werd hij helemaal bleek, aldus Lasch.

“Hij wilde in eerste instantie niet toegeven dat hij iemand had gedood, maar toen het skelet én het moordwapen waren gevonden, biechtte hij alles op,” vertelde dr. Lasch aan Hardo.

 

Copyright © 2014 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2021 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.