16 Chesjwan 5782 | 22 oktober 2021
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     Israël     Media     Publicisten     
‘Drie-vinger groet’ in de Palestijnse sociale media is een nieuw dieptepunt in Arabische Jodenhaat
Publicatiedatum: woensdag 18 juni 2014 Auteur: Brabosh | 820 keer gelezen
Antisemitisme binnenland, Antisemitisme buitenland, kidnapping, islamitische fascisme »
Kinderen uit Nederland die deelnemen aan de verspreiding van de ideologie van haat en vernietiging. De 3 vingerbegroeting is een viering van de ontvoering (laten we hopen alleen dat) van de 3 jonge Israëlische tieners [bron].

De laatste rage in de Pal-Arabische campagne in de sociale media is de ‘drie-vinger groet‘, bij wijze van viering van de ontvoering van de drie Joodse jongens Eyal Yifrah, Gilad Shayar en Naftali Frenkel, door Hamas. Ze noemen het de ‘Drie Shalits‘ verwijzend naar de gijzeling van soldaat Gilad Shalit die gedurende 5 ½ jaar door Hamas werd verborgen ergens in een gat in de grond in de Gazastrook. Shalit werd uiteindelijk vrijgelaten in ruil voor 1027 gevangen Palestijnse terroristen en massamoordenaars.

De Palestijnen posten in de sociale media (Facebook, twitter enz.) plaatjes van hun kinderen die de ‘Drie Shalits’ uitbrengen. Ze hebben zelfs taarten gebakken met de groet. Wat een ziekelijke gemeenschap hebben de Palestijnen  gecreëerd die compleet doordrongen van Jodenhaat hun genocidale intenties van de ene generatie doorgeven naar de volgende. Wie hier ooit een duurzaam vredesakkoord uit wil distilleren zal bijzonder creatief uit de hoek moeten komen.
Copyright © 2014 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2021 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.