21 Chesjwan 5782 | 27 oktober 2021
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     Israël     Media     Publicisten     
Manifestatie in Parijs voor drie Joodse ontvoerde jongens mondt uit in geweld
Publicatiedatum: zondag 22 juni 2014 Auteur: Brabosh | 873 keer gelezen
Antisemitisme buitenland, Frankrijk, kidnapping, Operation Brother’s Keeper »
Op donderdag 19 juni 2014 werd in Parijs onder het motto Bring Back Our Boys, Joden en pro-Israëlactivisten gedemonstreerd voor de vrijlating van de drie Joodse tieners die op donderdagavond 12 juni ’14 werden ontvoerd door een Palestijnse terreurcel. De demonstratie werd georganiseerd door de Ligue de Défense Juive (DLJ).

De betogers werden opgewacht door Franse islamistische Arabieren die met geweld trachtten de vreedzame demonstratie uit elkaar te ranselen.

Met de toenemende Jodenhaat in Frankrijk hoeft het niemand meer te verbazen dat steeds meer Franse Joden verkiezen Frankrijk achter zich te laten overwegend richting Israël. De Joden voelen zich gekneld tussen het toenemend succes van extreemrechts en anderzijdse de militante Islam die in Frankrijk in toenemende mate actief is.

Het persagentschap AP bericht heden dat alleen al voor dit jaar 5.000 Franse Joden de grote stap naar Israël zetten, het hoogste cijfer sinds het einde van de Zesdaagse Oorlog van juni 1967.

Overigens zijn niet enkel Joden het mikpunt van het klimaat van haat dat de geesten in Frankrijk heeft vergiftigd. Daags na de ontvoering van de drie Joodse tieners in Hebron, werd op vrijdag 13 juni 2014 een 16-jarige Roma (zigeuner) ontvoerd, vreselijk toegetakeld en voor dood achtergelaten in een supermarktkarretje (plaatjes hieronder). De jongen verkeert nog steeds in levensgevaar.

Sinds augustus 2010 is in Frankrijk een heksenjacht geopend op de zigeunerbevolking (ca. 20.000) van het land en is Frankrijk op bevel van de socialistische president Xavier Hollande begonnen met het uitzetten van de Roma.

Blijkbaar is men ook in Frankrijk alweer ‘vergeten’ dat onder het Hitlerregime, naast de zes miljoen Joden, ook nog eens ca. een half miljoen Roma & Sinti (zigeuners) over de kling werden gejaagd, vermoord, vergast en verbrand. Ook de vervolging van Roma & Sinti in Nederland is iedereen al weer lang vergeten.

Copyright © 2014 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2021 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.