3 Tewet 5782 | 06 december 2021
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     IsraĆ«l     Media     Publicisten     
Nadere informatie over de gedode Palestijnse 'kinderen'
Publicatiedatum: vrijdag 22 augustus 2014 Auteur: De Redactie | 1.141 keer gelezen
Fatach, Chamas, Gaza, Mediabedrog en Geschiedvervalsing, Al-Aqsa Martelarenbrigade, Kinderslachtoffers , Operation Protective Edge »
Martelaar affiche Ibrahim Nasser

Hamas doet het voorkomen dat er grotendeels Palestijnse burgers zouden zijn omgekomen. Daartoe manipuleert Hamas de dodenlijst. Buitenlandse media zoals de BBC en de New York Times bevestigen deze manipulatie van de ‘feiten’ van Hamas.


Net als Elsevier. De andere Nederlandse media blijven echter de Hamas propaganda herhalen, namelijk dat het merendeel van de Palestijnse slachtoffers burger zou zijn. Enige bewijzen van deze manipulatie. Het ministerie van Hamas in Gaza meldde dat op 19 juli de 13-jarige Ibrahim Nasser werd gedood. Twee Palestijnse ‘mensenrechtenorganisaties’ en de Verenigde Naties schreven de naam van Ibrahim bij op hun lijsten van burgerslachtoffers. Blijkbaar zonder enige vorm van verificatie.

Want bijgaand ziet u de foto van de “13-jarige” Ibrahim Nasser. De foto is afkomstig van de Abu Rish bataljons van de Al Aqsa Martelaren Brigades, een terreurgroep van Fatah. De terreurgroep verspreidde zijn foto om hem te eren als omgekomen ‘islamitische martelaar, iemand die gestorven is in de jihad tegen de ongelovigen. Er kan geen sprake zijn van een persoonswisseling, want naam, plaats en datum van overlijden komen overeen. Dit is niet echt een 13-jarige, toch? De leeftijd is dus gemanipuleerd door Hamas.

Bij dezelfde aanval kwamen in totaal negen mensen om het leven. Daaronder was ook de 15-jarige Wassim Slahiya. Hij werd eveneens op de lijst opgenomen als burger. Dat sprak voor zich, hij was immers pas 15 jaar. Maar hetzelfde Abu Rish Bataljon publiceerde een affiche met hun leden die als martelaar zijn gedood – en wie staat daar op, rechtsboven?
Inderdaad, Wassim. In zijn geval blijkt zijn leeftijd te kloppen. Maar ondanks zijn 15 jaar blijkt hij dus al als strijder ingezet te zijn.

Het is algemeen bekend dat middelbare scholieren in Gaza een militaire training krijgen van Hamas en vervolgens als kindsoldaat worden ingezet, een oorlogsmisdaad. Alle gedode negen terroristen van het Abu Rish bataljon op de foto blijken op de dodenlijst als ‘burger’ te zijn opgenomen, waaronder drie ‘kinderen’.

Het zijn negen voorbeelden van Palestijnse terroristen, die op de lijsten van de VN als burgerslachtoffer zijn geregistreerd en die vervolgens klakkeloos door veel media worden overgenomen.

Wat is er nog meer nodig om de media te laten beseffen dat een terreurorganisatie als Hamas niet als een betrouwbare bron van informatie beschouwd kan worden?

Martelaar affiche van Wassim Slahiya en nog acht terroristen

Copyright © 2014 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2021 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.