3 Tewet 5782 | 06 december 2021
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     IsraĆ«l     Media     Publicisten     
UPDATE: Dag vol geweld in Tel Aviv en Gush Etzion
Publicatiedatum: maandag 10 november 2014 Auteur: Redactie | 974 keer gelezen
Terrorisme, Islamitische Jihad, (zelfmoord) aanslagen, Tel Aviv, Intifada, Media_antisemitisme, Media_Politiek, steekpartij, Media_samenleving »
Paramediscs omfermen zich over de doodgestoken vrouw van 25 in Gush Etzion

Een 20 jarige militair is vanmorgen zeer ernstig gewond geraakt toen hij bij de ingang van de Hahagana station in Tel Aviv door de 18 jarige Arabier Nur al-Din Abu Hashiya uit Shechem werd neergestoken.

De paramedici van Magen David Adom [MDA] zijn erin geslaagd om het slachtoffer ter plekke te reanimeren [zie de 1e video] alvorens zij hem meenamen naar de Ichilov Ziekenhuis brachten, waar hij per direct geopereerd werd.


Naar verluid is het slachtoffer verschillende keren gestoken, waaronder in zijn bovenlichaam, taille, terwijl hij in gevecht ging me zijn aanvaller. De terrorist sloeg na de steekpartij op de vlucht, terwijl hij door veiligheidstroepen én door burgers werd achtervolgd. Hij is vervolgens gearresteerd.

Ondertussen was het slachtoffer na de aanval nog bij bewustzijn, maar zijn toestand raakte al snel kritiek. UPDATE: Almog Shiloni is inmiddels helaas overleden. Baroech Dajan Haemet.

Maar als antwoord op het feit dat al-Din Abu Hashiya voor zijn terroristische aanslag daadwerkelijk is opgepakt, heeft de door Iran gesteunde terroristische organisatie de Islamitische Jihad direct weer geantwoord door in Gush Etzion een 25 jarige vrouw te vermoorden en 2 andere mensen te verwonden.

Een 25-jarige vrouw werd vermoord en twee andere mensen raakten gewond bij de aanval, waarbij de terrorist - Maher Hamdi al-Hashalmoun – probeerde eerst zijn slachtoffers te overrijden voordat hij uit zijn auto stapte en op de vrouw begon in te steken. Hij werd neergeschoten en raakte daardoor dodelijk gewond door een bewaker.

Schokkende beelden laten zien dat al-Hashalmoun een moorddadige aanval op een groep burgers inzette die bij een bushalte net buiten de stad Alon Shvut in Gush Etzon op de bus wachtten.

De video laat ook zien hoe al-Hashalmoun met zijn auto eerst op de bushalte inreed, zijn auto kantelde en zijn slachtoffers verwondde. Het is ijzingwekkend om te zien dat hij terugkomt om vervolgens de 25 jarige vrouw dood te steken. Zij heette Dalia Lemkos. Baroech Dajan Haemet.


Gisteren trok ook al een golf van terroristisch geweld over Israël toen een Joodse man ternauwernood ontsnapte aan de dood toen een Arabische bende zijn auto in brand stook.

Motse Sjabbat, zaterdagavond, probeerde een Arabische man in Kafr Kanna in Galilea politiemensen neer te steken voordat zij hem neerschoten.

Copyright © 2014 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2021 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.