3 Tewet 5782 | 06 december 2021
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     IsraĆ«l     Media     Publicisten     
VN werkt mee aan de oprichting van de terroristische staat 'Palestina'
Publicatiedatum: dinsdag 16 december 2014 Auteur: Redactie | 1.178 keer gelezen
Chamas, Jeruzalem [Al-Quds], Redactie, Tempelberg [Berg Moriah], Europese Unie, Verenigde Naties, Verenigde Staten, Peilingen en Statistieken, UNRWA, Misbruik hulporganisaties, (zelfmoord) aanslagen, Hulpgoederen en financiĆ«le steun, Intifada, Media_antisemitisme, Media_Politiek, Media_samenleving, ISIS [Islamitische Staat] »
Naar aanleiding van de 27ste verjaardag van de oprichting van Hamas, paradeerden de islamistische milities van de terreurgroep Hamas doorheen de straten van Gaza Stad. Bijna 2.000 zwaarbewapende militanten en aanhangers, vergezeld colonnes van lichte en zware vrachtwagens beladen met lanceerinstallaties voor raketten en mortiergranaten, dreunden afgelopen zondag door de stad [Brabosh].  
 
Terwijl IS in Irak iedereen - inclusief kinderen - dreigt af te slachten als ze niet tot de islam bekeren, in Syrië ruim 200.000 mensen de dood hebben vonden [63.074 burgerdoden waaronder 10.377 kinderen] waardoor de VN de doden niet meer langer wenst te tellen, in Afrika de Boko Haram en Al-Shabab christenen met honderden uitmoorden, moslim extremisten op de Filipijnen onder de christenen huishouden, geeft de VN geen voedsel meer aan de Syrische vluchtelingen. VN geeft wel ruimhartig 1,6 miljard dollar aan 'Palestina'.  
 
Naar aanleiding van de aanslag in Kehillat Bnai Torah Yeshiva Synagogue in Har Nof in Jeruzalem en meerdere [dodelijke] aanslagen in Jeruzalem en Yesha [Jehoedah en Samaria] heeft het Palestijnse Centrum voor Beleid en Onderzoek [PCPSR] onlangs een nieuwe enquête afgenomen [bron]. De uitslagen zijn verbluffend.  
 
80% steunt de moordpogingen van individuele Palestijnen op Israëliërs in Jeruzalem en in de rest van de West Bank neer te steken of met vervoermiddelen te overrijden. 86% meent dat de Tempelberg in gevaar is. Deze 2 meningen zijn gerelateerd, omdat de aanleiding van de Intifada in Jeruzalem de Tempelberg is.  
 
Terwijl de cijfers overeenkomen met de werkelijke toestand in Israël door het terroristische gevaar vanuit Chamas en Fatach, blijft het verbijsterend dat de VS onder Barack Obama Israël dwingt te onderhandelen met terroristen. Maar ook dat de VS, EU en met name de VN miljarden dollars in een toekomstige terroristische staat willen steken. Dit bovenop de 300 miljoen dollars die het eerder dit jaar is opgeëist via UNRWA. Dit terwijl alle internationale hulpbronnen aan de 1,7 miljoen Syrische vluchtingen opdrogen. Hulp aan echte vluchtelingen wordt op dit moment opgeschort, maar mensen die geen vluchtelingen zijn maar met [wat een toeval] 6.000.000 Israël willen bestormen, wordt steun toegeschoven. Let wel: Palestijnen verhogen het aantal continue met miljoenen. Abbas beweert dat er nu inmiddels sprake is van 6.000.000 vluchtelingen. Maar hier kun je de reeele cijfers lezen.
 
De VN, VS en de EU weten heel goed waarin zij investeren. Zij inversteren in de vernietiging van de Joodse Staat Israël. Daar was Chamas afgelopen zondag heel duidelijk over. Zij inversteren in de herbewapening van de diverse terreurgroepen in Gaza die weer op volle kracht draaien en de oorlog tegen Israël snel zullen hervatten. Zij inversteren in de tunnelnetwerk, waar sinds 'het bestand' weer worden herstelt met cement dat door westerse hulporganisaties wordt geleverd. Ook elektriciteit wordt weer in de tunnel aangelegd inclusief communicatieapparatuur.
 
Khalil Al Hayya, een topleider van Chamas zei zondag expliciet: "Deze illusie Israël genaamd, zal verwijderd door de handen van de Qassam Brigades."
 
Ondertussen beschuldigt Rami Abdel Rahman, de directeur van de Brits-Syrische mensenrechtenorganisatie Syrian Observatory for Human Rights [SOHR] de internationale gemeenschap voor hun falen om Syrië te helpen en wilt dit voor het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag voorleggen. Dit om het constante bloedvergieten maar ook voor oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid. “Door het falen om de moordenaars voor het gerecht te brengen, geeft de internationale gemeenschap hen impliciet groen licht om door te gaan met moorden,” zei Rahman terecht.

Copyright © 2014 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2021 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.