19 Sjewat 5782 | 21 januari 2022
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     Israël     Media     Publicisten     
Terroristische golf over Israel. Doelwit: kinderen
Publicatiedatum: zondag 04 oktober 2015 Auteur: Redactie | 1.538 keer gelezen
Soekkot, Fatach, Terrorisme, Jeruzalem [Al-Quds], Raketaanvallen, (zelfmoord) aanslagen, Kinderslachtoffers , Media_antisemitisme »

Treiteren van kleine kinderen, baby's in buggy's aanvallen, kinderen in hun soekka beschieten, ouders voor de ogen van kinderen vermoorden, (nog steeds) raketten op burgers afschieten. Dit is in enkele dagen in Israël gebeurd. Ondertussen hangt in de restaurant van de Universiteit van Amsterdam “'De Kleinste Soepfabriek'; Palestijnse olijfoliesoep kikkererwt”.

Al dagen wordt Israël – met name in Jeruzalem - bestookt met doorgedraaide Palestijnen die met name Joodse kinderen als slachtoffers hebben gemunt.

Zo werd afgelopen week een charedisch jongetje door Arabisch vrouwen in de Oude Stad op de grond geschopt [zie afbeelding].

Ook werden afgelopen week rabbi Eitam en zijn vrouw Naama Henkin voor de ogen van hun vier kinderen - 4 maanden, 4, 7 en 9 jaar-  door Arabische terroristen doodgeschoten. Paar uur ervoor werd de Palestijnse vlag trots voor het eerst gehesen bij de VN. Hun 9 jarige zoon zei op hun laawaje Kaddisj. De 'vreedzame' Fatach heeft de aanslag opgeëist.

Ook werd die week een vader door Arabieren aangevallen. Zijn kinderen moesten dit huilend toezien. Hij werd geschopt, gespuugd in de Oude Stad.

Weer op een ander moment van Soekkot werd een vader in de Oude Stad lastig gevallen door terroristen, terwijl zijn baby in zijn buggy werd geschopt [zie video].

Tussendoor werd zuid Israël ook weer vanuit Gaza bestookt met raketten.

Erev Sjabbat werd een kind in Lod van vijf door een Arabische terrorist beschoten tijdens een kogelsalvo's door Lod. Het kind zat nota bene in zijn eigen soekke, een plek waar ieder kind zich veilig zou moeten wanen. Het kind liep een hoofdwond op. Hij ligt op Intensive Care. De schietincident stond vrijdagavond niet op zichzelf. Op dezelfde avond werd een meisje in noord Jeruzalem in de soekka beschoten. Zij raakte licht gewond.

Er schijnt die avond meerdere soekkot in heel Israël door Arabieren beschoten.

De terroristische week werd gisteravond tijdens motse sjabbes chol hamoed afgesloten met een dodelijk steekpartij in de Oude Stad wat wederom twee Joodse levens eiste. De dodelijke slachtoffers zijn rabbi Nehemia Lavi (41) en Aharon Bennett (21). Rabbi Lavi schoot het gezinnetje Bennett te hulp omdat zij levengevaarlijk bedreigd werden door Arabieren. Het peutertje en vrouw van Bennett raakten gewond. Beide liggen in kritieke toestand in het ziekenhuis.
De 19 jarige dader [zie DEZE afbeelding] is door de politie doodgeschoten.

Vijf wezen, vier ouders dood, drie dagen, twee plekken, een land, een en hetzelfde bloed. Dat was Chol Hamo'ed Soekkot.

Ondertussen dat die nieuwsartikeltje is geschreven, zijn er meer aanslagen in Israel gepleegd. Rachem 'alenoe...

שוב ושוב אנחנו רואים איך החיות משתוללות והעם היהודי חוטף ושותק.בסרטון:יהודי עם עגלת תינוק חוטף בעיטות.איפה השר לביטחון פנים?ראש הממשלה?שר הביטחון???אם אתם לא מסוגלים לדאוג לביטחון תושבי המדינה,פשוט לכו הביתה!

Posted by ‎דיווח ראשוני‎ on dinsdag 29 september 2015
Copyright © 2015 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2022 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.