4 Tewet 5782 | 08 december 2021
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     IsraĆ«l     Media     Publicisten     
Derde Arabische rape-gang in Galillea
Publicatiedatum: zondag 12 juli 2009 Auteur: Redactie | 1.054 keer gelezen
Redactie, (zelfmoord) aanslagen »

De politie heeft onlangs twee Arabische Israeli's uit Yafo en Tira gearresteerd die verdacht worden van verkrachting en sekuele mishandelingen van vrouwen in de regio Sharon. Dit meldde Arutz Sheva eind afgelopen week.

De Arabieren kozen niet-Arabische slachtoffers. Zo werd een Phillipijnse op een zeer gewelddadige wijze verkracht. De twee boden hun slachteroffer een lift naar haar werk aan en liet haar vervolgens in het beboste omgeving achter.

Een andere incident vond op een openbare weg plaats waar een vrouw naast haar auto stond die panne had. De mannen sloegen de vrouw in elkaar en sleurden haar van de weg. Toen zij dachten dat een vriend van de vrouw hen passeerden, sloegen zij op de vlucht.
Daarnaast worden deze twee mannen beschuldigd voor roof en seksuele misdaden van andere drie slachtoffers en ook nog eens poging tot een verkrachting van een vrouw in haar eigen auto. Al deze aanvallen vonden in de afgelopen maanden plaats.

De gebeurtenis doet denken aan een tweetal aantal gebeurtenissen in Noord Israel waar er gelijkwaardige aanvallen door Arabieren plaats vonden. Ook hier waren niet-Arabische vrouwen het slachtoffer. Omdat deze gebeurtenissen overeenkomstig lijken, worden de namen van de twee eerder genoemde mannen niet in de media vrij wordt gegeven. In beide gevallen heeft de politie ontdekt dat de misdaden vanuit het gevoel voor Arabische nationalisme en haat voor Israel worden uitgevoerd.

Zo werden in 2007 zes Bedoeïen-Arabische mannen en tieners gearresteerd voor het verkrachten van minimaal drie tienermeisjes en een volwassen vrouw. De aanvallen vonden in 2005 in Galilea plaats. Tijdens het verhoor gaven zij de bovengenoemde motivatie weer - met de toevoeging als wraak op de acties van het IDF in Gaza - wat hen tot die daden leidde.

In 2007 hadden zes andere Arabieren uit Galilea twee tienermeisjes bedwelmd om hen vervolgens te verkrachten. De aanvallers noemden hun slachtoffer tijdens de verkrachting "vieze Jood".

Copyright © 2009 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2021 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.