15 Aw 5781 | 24 juli 2021
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     Israël     Media     Publicisten     
IDF video’s weerlegt Goldstone rapport
Publicatiedatum: donderdag 24 september 2009 Auteur: ilonia | 1.329 keer gelezen
IDF, Operation Cast Lead, Verenigde Naties, IDF: meest humane leger, Valse beschuldigingen VN/EU/NGO's »
Het IDF heeft twee video's ge-uploaded op YouTube om zo het VN rapport door Richard Goldstone die Israel beschuldigt van oorlogsmisdaden tijdens de Gaza oorlog te weerleggen.  De commissie geleidt door Goldstone onderzocht de Gaza oorlog van afgelopen december 2008 tot halverwege januari 2009.

De volgende video's laat zien dat Hamas herhaaldelijk onschuldige omstanders inclusief kinderen gebruikt als menselijk schild. De terrorist benaderd een groep van drie kinderen die weg renden van hen, maar de terrorist gaat op de grond liggen en doet alsof hij gewond is. Naderhand loopt de terrorist een omheind burger terrein op en benaderd een man, maar die duwt hem weg. Dan loopt de terrorist een gebouw binnen waar burgers wonen.

De tweede video laat zien dat Hamas raketten afvuurt van een dak van een huis en een groep kinderen roept om de terrorist te escorteren uit het huis.

Klik HIER om de video's te zien.  

Copyright © 2009 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2021 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.