15 Aw 5781 | 24 juli 2021
Nieuws
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     IsraĆ«l     Media     Publicisten     
Rabbijnen reageren op Goldstone rapport:
Publicatiedatum: donderdag 29 oktober 2009 Auteur: Ilonia | 1.353 keer gelezen
IDF, Tempelberg [Berg Moriah], Ilonia, (zelfmoord) aanslagen, Valse beschuldigingen VN/EU/NGO's »

Rabbi Yisrael Rosen

"Een gepast antwoord op het Goldstone rapport waar Israel beschuldigd wordt van oorlogsmisdaden in de strijd tegen het terrorisme zou zijn dat er een internationale commissie komt die gaat onderzoeken naar de geweldadigheden van Arabieren op de Tempel berg".

Dit zegt Rabbi Yisrael Rosen. Ook zegt hij dat het panel moet onderzoeken naar Archeologische misdaden, aanzetten tot en leugens in naam van de geschiedenis. Hij voegt eraan toe dat we moeten opschieten om de vijand met dezelfde wapens te bevechten als zij doen. "De dag is niet ver dat er een Goldstone comite zal komen dat bepaalt dat de Al-Aqsa moskee in gevaar is doordat de Joden eronder aan het graven zijn om zo de moskee te kunnen laten in storten."

Rabbi Yisrael Rosen
Rabbi Rosen is leider van Nationaal Religieus gemeenschap beweert omdat het rapport Israel veroordeelt en Hamas van zware kritiek wordt gespaard zullen veel Joden denken "Waarom strijden over een paar stenen en vuil." Verder merkt rabbi Rosen op dat veel landen de ontkenning van de Holocaust illegaal is en dat dezelfde beleid in acht moet worden genomen tegen "Onze vijanden die proberen de wereld te overtuigen dat de Tempel berg toe behoort aan moslims was gestolen door de Joden."

De rabbijn noemt een vierstappen plan voor een campagne:
1) Het ontkennen dat de Tempel berg Joods is.
2) Tegen de groeiende anti-Israel advies in de internationale gemeenschap.
3) Tegen de politiestaat mentaliteit in de Israelische overheid.
4) Het besrtrijden van Arabische campagne van leugens.

Copyright © 2009 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2021 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.