14 Tammoez 5784 | 20 juli 2024
Artikelen
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     Israël     Media     Publicisten     
Israël opnieuw aangevallen vanuit Gaza, ach u weet het wel.
Publicatiedatum: dinsdag 13 november 2018 Auteur: Lea Farkash | 2.618 keer gelezen
Chamas, Terrorisme, Lea Farkash, Verenigde Naties »
Afbeelding: CiDi

Meer dan 400 raketten zijn vanuit Gaza afgevuurd op onschuldige Israëli’s.

De laatste drie dagen worden er constant raketten afgevuurd vanuit Gaza naar Israël. Enkele doden en vele gewonden in kritieke toestand. Israël heeft het volste recht om haar burgers te verdedigen! Voorlopig lanceerde Hamas meer dan 400 raketten. 80 raketten zijn neergehaald door het afweer systeem ‘IJzeren Schild’. De wereld moet de pijn van Israël horen – en de stilte verbreken. Dit is de realiteit van het dagelijks leven voor duizenden Israëli’s die binnen het bereik van de raketten wonen die door de Hamas terroristen worden afgevuurd.

De raketten en mortieren zijn de meest recente escalatie van geweld door Hamas na wekenlange door Hamas geleide gewelddadige rellen aan de grens tussen Gaza en Israël
Waar is de verontwaardiging van de wereld? Waar is de VN nu?
De westerse wereld zwijgt wanneer islamitische terroristen Israël aanvallen, maar schreeuwt wanneer Israël zichzelf verdedigt. Elke week stuurt Hamas duizenden moslims om Israël binnen te vallen en gebruikt ze als menselijke schilden om terreuraanslagen tegen Israëli’s uit te voeren.
De Israëlische soldaten beschermen niet alleen een grens, maar ook de burgers: onze gezinnen, onze huizen en onze kinderen.
Israël waarschuwde Hamas en zijn aanhangers in Gaza: “Iedereen die probeert Israël binnen te vallen, zal worden neergeschoten”. 4000 Israëlische families leven binnen 2 kilometer van de grens. Israël is gedwongen om deze gezinnen te beschermen.
Alleen al in de maand mei stuurde Hamas 50.000 inwoners naar de grens met Israël – waarbij ze $ 100 aanboden aan gezinnen die zich bij hen aansloten. Met menselijke schilden als dekmantel gebruikten Hamas-terroristen bommen, geweren en Molotov-cocktails om de grens met Israël aan te vallen – 60 Palestijnse moslims werden gedood, 50 zijn bevestigd als actieve leden van terroristische organisaties.

Een nadere blik op slachtoffers verraadt de gewelddadige aard van de naar verluidt vreedzame protesten. Terroristen werden neergeschoten terwijl ze probeerden explosieven te plaatsen bij de grensafrastering, terwijl anderen werden gedood toen zij het vuur op Israëlische soldaten te openen.

Israël is de enige vrije en democratische staat in het hele Midden-Oosten. De enige plek in het Midden-Oosten waar Joden, Christenen, zelfs Moslims en vrouwen veilig en vrij zijn.
Jaarlijks duizenden mensen over de hele wereld de straat op voor enorme marsen, demonstraties en protesten tegen het bestaansrecht van Israël, de BDS groep die zijn best doet om overal ter wereld Israel te discrimineren. Ze gaan de straat op om haat tegen Israël te verspreiden.
Hamas is een moslimterreurorganisatie die de Gazastrook sinds 2007 regeert, waarvan het verklaarde doel de vernietiging van de staat Israël is. Hamas is verantwoordelijk voor Gaza, maar in plaats van het bieden van welzijn aan zijn burgers willen zij oorlog tegen Israel, en gebruiken zij hun burgers als MENSELIJKE SCHILDEN, inclusief kinderen.
Geen enkel land zou dit aan hun grenzen tolereren. De terugtrekking in Gaza gaf de Palestijnen een kans om hun ware bedoelingen te tonen. Ze hebben niets anders gekozen dan oorlog, terreur en vernietiging.
Net als elk ander land heeft Israël het recht zichzelf te verdedigen.
Israël zal niet toestaan ​​dat terroristen zijn grondgebied binnenvallen of raketten af te vuren op de Joden.
Hamas-terroristen gebruiken hun burgers als menselijke schilden en sturen kinderen naar de frontlinie tijdens de rellen langs de grens met Gaza.
IDF-soldaten beschermen niet alleen een grens, maar ook onze gezinnen, onze huizen en onze kinderen.

Wij staan samen met Israël, Jad Ezra gaat natuurlijk weer helpen. De militairen zullen bij gestaan worden, we gaan ze verwennen, barbecues voor hen die ons verdedigen. De burgers gaan we onderdak verlenen als ze weg willen uit het geweld meer noordelijk. 

Help mee in deze moeilijke tijd voor het Joodse volk.


Copyright © 2018 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2024 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.