11 Sjewat 5783 | 01 februari 2023
Artikelen
Jodendom in praktijk     Hasjkafa     Feest- en Gedenkdagen     Samenleving     Geschiedenis     Antisemitisme     IsraĆ«l     Media     Publicisten     
UPDATE TorahCode: President Trump zal herkozen worden; annexatie is onderdeel van Zijn Plan
Publicatiedatum: dinsdag 23 juni 2020 Auteur: redactie | 1.174 keer gelezen
Redactie, Maatschappij, Mosjiach [Messias], Einde der Tijden, Media_samenleving, Corona, TorahCode »
fotocredits: Rimawi/FLASH90

UPDATE: paar dagen later na het plaatsen van dit artikel, zijn deze twee TorahCodes verschenen. We hebben deze onder aan het artikel gepubliceerd.

Vijf maanden na de euforie over de Deal of the Century die president Trump en premier Netanyahu hebben gepresenteerd, ervaren de voorstanders van het Plan een enorme weerstand nu de annexatie van Sectie C in Jesja [Jehoeda/Samaria] en de Jordaanvallei op handen is. We spreken niet van weerstand van de linkse radicalen en de Palestijnen in Israël, we spreken over bepaalde rechts georiënteerde en hun [geestelijke] leiders.

Het probleem dat deze rechts georiënteerden hebben, is dat zij niet 30% van Jesja willen, maar direct 100%. Een rabbijn uit die contreien, meent ook degene die voor deze soevereiniteits plan is, zich mogen rekenen tot de Meragliem, de Verspieders die door Mosje Rabbenoe werden uitgezonden en het Land Israël uiteindelijk hebben afgewezen.

Vragen die wij kunnen stellen.
Is hun stelligheid conform de Torah?
Is hun angst dat er als tegenprestatie van het Plan een Palestijnse Staat in Jesja komt wel terecht?
Hoe staat Hasjem tegenover het Plan?
Hoe staat Hasjem uberhaupt tegenover president Trump?

De stelligheid van deze rechts georiënteerden en hun [geestelijke] leiders om het Plan af te wijzen is anti Torah op verschillende gebieden. Wij beginnen met vraag drie. Hoe staat Hasjem tegenover het Plan. Daar is Hij in de TorahCode kort in. Volgens de hasjkove van de RaMCHaL is Mosjiach ben Joseef verantwoordelijk voor de kiboets galiot, het wereldwijd verzamelen van de Joden en hen terugbrengen naar Erets Jisrael. Deze 30% van Jesja is een voortijdig kado van Hasjem [en dat tijdens Corona!], want Mosjiach ben Joseef heeft zich nog niet geopenbaard. Echter zit er in dit kadootje een nisajon - test - in en die is zo eenvoudig. Blijf je in Hem vertrouwen?

President Trump en Premier Netanyahu zijn tegen een Palestijnse Staat in Israël zolang de Palestijnen een terroristisch gevaar vormen, echter, ze hebben met wereldpolitiek te maken. Dus een enige aanpassing is vereist, wil Israël niet ondergelopen worden door vijanden wanneer zij een annexatie laten plaatsvinden. Het briljante idee is het volgende. Israël annexeert 30% van Jesja zonder voorwaarden, en de Palestijnen krijgen de rest [70%] mits zij aan een zestal plus [bron] van eisen volledig [dus niet half] voldoen. Vier eisen kunnen wij uit ons hoofd: erkenning van de Staat Israël. Stoppen met iedere vorm van terrorisme. Actieve medewerking tegen terrorisme en de [vermeende] Palestijnse Staat moet demilitair zijn. Wat betekent dit? Zij mogen gewoonweg geen leger hebben!

Is de emoena onder ons nu zo laag dat deze rechts georiënteerden en hun [geestelijke] leiders en helaas ook nog een handjevol charediem [ultraorthodoxen] meer vertrouwen hebben in de Palestijnen dat zij het land Israël zullen erkennen als Joodse Staat, terrorisme afzweren en akkoord gaan met een demilitaire Staat dan in Hasjem’s Meester Plan? Daar zit hun probleem.

Het geniale van het Plan is namelijk dat president Trump en premier Netanyahu als geen ander weten dat de Palestijnen nimmer nooit aan de eisen zullen voldoen. Het stopt al direct bij de eis de Israëlische Staat als de Joodse Staat te erkennen! Ad ergo: die 30% Jesja is gratis, voor niets, Israël mag nu direct annexeren zonder dat de Palestijnse Staat komt! In plaats van andere Joden uitmaken voor Meragliem, hadden ze moeten roepen: “Baroech Hasjem, toda rabbah rabbah!”
Ondertussen wordt het soevereiniteit plan door Rabbinical Alliance of America gesteund en dat betekent dat 950 rabbaniem in de Verenigde Staten dit Plan steunen [bron]. Zouden die het allemaal fout hebben? Nee!  
 
Hasjem zegt het volgende in Zijn TorahCode met betrekking tot Sjmot 23:30-24 ev.]: “Beetje bij beetje zal Ik ze voor u verdrijven, totdat u vermeerdert en het land beërft”. In die Code van deze vers staat, zoals de lezer zelf kan volgen op de video, dat daar al de presidentschap in 2016 van Donald Trump werd aangekondigd, maar tevens de soevereiniteits plan: de Deal of the Century. Het is geen toeval dat dit Plan, 30% annexatie, in de vers voorkomt waarin Hij zegt: “Beetje bij beetje zal Ik ze voor u verdrijven, totdat u vermeerdert en het land beërft”. Hasjem geeft aan dat 30% een beetje is en er zullen nog meer beetjes volgen totdat het land volledig in Joodse handen is!

Hiermee hebben we gelijk de tweede vraag beantwoord. De angst dat er een vreemde vijandige Staat komt in Israël is in principe onterecht, met een maar. Tart Hasjem niet als Jood! En daar was Hij - Hasjem - kort geleden in de TorahCode erg duidelijk. Laten we vooral dankbaar zijn dat we de kans krijgen de annexatie te laten plaatsvinden en laten we niet gasjmisj [werelds] en primair reageren, maar nadenken, onderzoeken en dan roesjnisj [spiritueel] reageren.

De vraag hoe Hasjem Zelf tegenover dat Plan staat, is nu wel helder. Hij is de Architect en de Bnej Joseef [Zonen van Joseef, en dat zijn president Trump en premier Netanyahu], zoals Hij hen in de TorahCode veelvuldig noemt [hier slechts 1 voorbeeld van meer], zijn Zijn instrumenten. Zij zijn de wegbereiders voor Mosjiach ben Joseef, want die staat nu klaar om zich te openbaren [bron].

Het antwoord op vraag vier is ook een antwoord op vraag drie. Hasjem heeft besloten dat president Trump - die Hij vriend van Israël noemt [bron] - een tweede termijn te geven in november, mits de Joden zchoet hebben [!]. Zou Hasjem president Trump een vriend van Israël noemen als de Plan of the Century enig gevaar kan zijn voor Zijn volk? Nee.

De vier antwoorden op de vier vragen worden nog eens bevestigd door een van de laatste video’s van de TorahCode waarin Hasjem inderdaad aankondigt dat president Trump een tweede termijn krijgt, wanneer… [er zit een voorwaarde aan gebonden].

Een artikel die bijna direct uitkwam kopte hem met deze woorden erin: “Zes maanden voordat de volgende presidentsverkiezingen plaatsvinden, heeft rabbi Matityahu Glazerson, een expert in bijbelcodes, een gewaagde voorspelling gedaan; President Trump wint de herverkiezing. Rabbi Glazerson gebruikt software om verborgen aanwijzingen te vinden in gelijkwaardige letters in de Torah en zes maanden voor de verkiezingen van 2016, in een tijd waarin Hillary Clinton bijna door iedereen werd voorspeld dat zij het presidentschap zou winnen, gebruikte Rabbi Glazerson eveneens zijn - op de bijbel gebaseerde - techniek om een Trump-overwinning te voorspellen.” [bron]


1   |   2      »      
Copyright © 2020 Jodendom Online
 
 
Contact Zoeken Noachieden Online Beheer
 
Copyright © 2023 Jodendom Online. Alle rechten voorbehouden.